Burek forum erotske price. Burek Forum :: Index 2019-02-18

Burek forum erotske price Rating: 5,4/10 598 reviews

Istinite erotske price

burek forum erotske price

Odlucila sam da preuzmem nesto po tom pitanju. Znaš za to ali ti prija da vidiš nedvosmislenu potvrdu. Taman da i njega ispržimo sa slašću. Teodora nas je docekala u haljini koja bi vise pokrivala da je nema gde su njene sise poskakivale pri svakom koraku. Dok te moja desna ruka privlači, ti mi sklapaš ruke oko vrata. On je sjeo na njeno nježno lice tako da mu je ona olizala skoro ceo anus, koji je inače bio pun hemoroida.


Next

Istinite erotske price

burek forum erotske price

Osetila sam kako mi kurac izlazi iz dupeta. Bacio sam šlajmaru na njen anus i opet ga oblizao, a onda sam ga nabio. Išla naša ćera u šumu sa drugaricama da beru pečurke. U smrdljivoj i buđavoj kujni dočekuje ga njegova nedoyebana i nadrndana žena Jagodinka, koja postavlja ručak za dvoje. Izabel je prva došla na sastanak. Teodora se digla, obrisala usta i vratila sise u haljinu.

Next

Burek Forum :: Index

burek forum erotske price

Vjenčali su se jednog oblačnog dana, najprije u opštini, a najposlije i u crkvi. Polako ti prilazim i pljusnem te po goloj guzi,trgneš se okreneš glavu i kao da pitaš šta ti želiš. Mičeš spužvu sa njega ,puštaš mlaz ugodno tople vode,ispireš sapunicu,niti jednog momenta ne ispuštajući ga iz ruke. Na kraju je stisa pesnice i izbačio je iz kuće. Sediš u mojoj dnevnoj sobi, pijuckaš to vino i gledaš tim tvojim zelenim očima. Kazao je svom jedinom drugu da je zaljubljen u Izabel. Milena mi je dala da obucem njenu najnafuraniju varijantu pa sam tako zavrsila u beloj providnoj haljini koja se zavrsavala pet santimetara ispod ribice glatke do usijanja , divnog push-up brusa, haltera, plavih stikli i najminijaturnijih tangica koje sam u zivotu videla.

Next

Burek :: Forumi ::

burek forum erotske price

Obrisala sam se peskirom i ponovo pogledala na prozor da vidim kako ce da se zavrsi. Idu, radu, odjednom bapnu qurcom o ledinu i otegnu papke. I da bih uvek postupio suprotno od onoga što policija očekuje od običnog građanina. Vrelina mi udara u teme. Pop Dragiša je jeo crevca i mrštio se na poparu.


Next

Šareni burek

burek forum erotske price

Pokusala sam da kazem kako mi je guza osetljiva ali je u tom trenutku lik kome sam pusila krenuo da me jebe u usta. Pica je krenula da mi pusta sokove na sam prizor. Poljubila ga je i otišla u kupatilo. Ja sam kao i uvek, pocela sa vezbama za guzu, kada mi je Ivan prisao i poceo da daje instrukcije da podizem nogu vise. On je rukama mesio moje sise sto me je silovito uzbudilo, pa sam se pocela nabijati na trofej sve vise. Ponosno je ušetao ležerno noseći besprekorno čist beli mantil, simbol svoje profesije. Sve mi se zavrtelo u glavi tog momenta.

Next

Istinite erotske price

burek forum erotske price

I sve tako dok me nije pribila uz ivicu troseda. Ivan je jednom rukom nastavio da mi stipa bradavice, a drugu zavukao u moj sorc i napipao ulaz u moju vec vlaznu pecinu. Izvadio je pištolj iz jakne i upucao i lupeža i glibušu. Zagrlili su se i poljubili. Nikada vise nisam videla tog lika, mislim da je bio iz nekog drugog grada, ali sam zato od tada videla uzivo moju sestru sa jos barem pedeset muskaraca a na njenim slikama ih ima i vise. Pa on n' ume ni qurac da zaguli! Suze su mi potekle od bola, a on je nastavio da gura kao pomahnitao. Nego, šta ima novo u parohiji? Taman sam stig'o da se nakrkam! Proslo je nekih 3 minuta pre nego sto se cuo prvi glasan Masin uzdah koji je znacio da je jezikom udarena po klitorisu.

Next

Erotske price

burek forum erotske price

Odmah je primetio Lauru, rasnu devojku zanosnih oblina koja je svojim vrludavim osmehom i proždrljivim pogledom obećavala plodnu saradnju. Samo polome po jednu nogu. Pokusala sam da je stavim u usta, ali nije islo: bila su suvise mala za takvu ekstremno veliku batinu. Dok je kormilarila jezikom po njegovom obrezanom krmku, po pokretima dezena njegovog kaiša osetila je orgazmičke trzaje njenog Vece. Ustao sam i pokazao svoju kurčinu u pravom svetlu. I pored teške srčane mane, dveri njenog šumovitog srca ovim su bile širom otvorene za cunami ljubavi. Spustih ruku još niže prema tvojoj pici,ovlaš ju dotičući,osjetih grčenje u tvojim nogama.

Next

Istinite erotske price

burek forum erotske price

Orgijali su s ovcama; bilo je i felacija i kununlingusa. Likusa u separeu preko puta mene je jahala onog matorca sto mi se nabacivao i ispustala isfolirane uzdahe. Imam, imam, kako da ne, da nisam imao kupio bih ga u cvecari, samo da dobijem sansu da joj odnesem kuci. Gore neopisana oralna epizoda bila je nedovoljna Veliboru. Kako bih voleo da te stavim na sto. . Dok je pokušavao da joj ubaci babušku u anus, Mekembe Tututu, njegov kolega, takođe iz Gane, uštekao je svoj kabl u njenu rodnicu oduzevši joj nevinost.

Next

Burek Forum :: Index

burek forum erotske price

Sećaš li se ti, Jagodinkice, kako smo se mi rogačili u tvojoj štali kad nas je tvoj šuntavi otac jurio sa motikom preko oranja. Gledaš me kako ostajem nag, uzignutog ponosa, već ljubičastog na vrhu. Muti mi se pred očima, počinjem da režim, spuštam glavu na tvoje rame. To je istovremeno i sex u vodi; i sex u prirodi, jer su okruženi livadama i šumama; i sex sa polomljenim udovima nogama ; i klaustrofobični sex, jer su okruženi kamenim zidom sa malo svetla na izlazu; i naravno sex u nemogućim uslovima. Na mene gotovo da nije ni obracala paznju.

Next