Jebanje na ekskurziji. Moja sisata drugarica 2019-01-25

Jebanje na ekskurziji Rating: 5,3/10 126 reviews

Avantura Na Ekskurziji

jebanje na ekskurziji

Neplanirano jebanje najbolje drugarice Sex sa najboljom drugaricom, i dalje smo drugovi - Oooohhh. Lagano je popustila, a ja sam sacekao da i zadnja kap iscuri. Zagrlio sam je oko struka i mazio je po stomaku. Pridržavala sam se za rub kade, jaukala, stenjala i jecala od užitka. Problem su jedino predstavljala njena bedra. Gledala me nekoliko minuta ali nakraju je pristala. I ja i on smo legli na leđa.

Next

[Erotska Prica] Na ekskurziji u Beču

jebanje na ekskurziji

Samo sam se podigao na ruke i karao je kao kakva životinja. Zgrabio sam je za guzu i cvrsto stisnuo. Nije mi bilo preostalo ništa drugo nego da ih skinem do kraja. E Španija je vec bila druga prica. Diskoteke, kafici, vodeni parkovi itd.


Next

Prvi put sa sestrom od ujaka

jebanje na ekskurziji

Kada joj stavim ruku na glavu, mislim da milkim kakvu kovrdavu pudlicu. Išla je sve niže i niže, i kada je došla do stomaka rukom mi je uhvatila penis. Takva ševa da mi propadne zbog toga. Nije dugo čekala ni do Milanovog svršavanja, prethodno se bukvalno popela na snažnog mladića i željno primala spermu, dok je on licem zaronio u njene sise, stavljao ih u usta i govorio joj: — Droljo jedna, napunio bih te i da znam da ćeš zatrudneti, ponašaš se kao priplodna ždrebica, misliš da ti nisam primetio kurvanjsku reakciju kada smo se mimoilazili u autobusu prošle noći. Nekoliko puta smo se seksali i mislila sam da doživljavam prave orgazme ali nisam.

Next

Avantura na ekskurziji

jebanje na ekskurziji

To želim od tebe kao poklon. Nekako smo legli na njen krevet. Poslje upoznavanja ostali smo još jedno sat vremena kod njega. Bilo joj je fantastično u društvu dva snažna mladića, imala je osećaj kao da je opet srednjoškolka ili brucoškinja, kada se tucala skoro svakodnevno i to često sa različitim muškarcima. Prestao sam kad je naglo podigla gornji dio tijela, zabacivši glavu nazad.

Next

Jebanje mlade mame

jebanje na ekskurziji

Lizao sam ih, zatim cuclao, i na kraju sam je malo gricnuo. Kada mi je rekla da je u mom gradu,odmah mi je kroz glavu prosla njena slika i njene ogromne sise. Zbog svoje velicine nisu dopuštala da cijeli udem u nju. Nestajao joj je među nogama. Gurnuo sam ga do kraja i opet stao.

Next

Neplanirano jebanje drugarice

jebanje na ekskurziji

Na početku bio sam skeptičan ali ipak sam pristao. Pošto se Goran ispraznio, pažnju je posvetila Milanu koji se sve jače zabijao u nju i obuhvatila ga rukama oko vrata tako da je bukvalno lebdela na njegovom kurcu, iznad kreveta. Tek tad sam obratio pažnju na njenu odjecu. Uhvatila je rubove majice i, i dalje izazovno mašuci stražnjicom, povukla je preko glave. Marina je bila prilepljena uz Milana i ljubila se sa njim dok se Goran praznio svuda po njenoj zadnjici, kapi semena stizale su čak do sredine leđa. Uopšte nije toliko široka, koliko je nekako izbacena prema nazad.

Next

Neplanirano jebanje drugarice

jebanje na ekskurziji

Posto nisam imao bas najbolji odnos sa njom,tj. Samo sam ga obrisao od maramicu i obukao se. Na druge uopšte nisam obracao pažnju, pa cak ni na slovenke, koje su samo cekale na to s kim ce otici u hotel. Sav razocaran sam udario po viskiju, vodki, tekili i Bog zna cemu još. Ljubio sam je dalje dole, sve do pupka.

Next

[Erotska Prica] Na ekskurziji u Beču

jebanje na ekskurziji

Zatvorila je oči i dublje disala. Počeo sam je sve brže jebati. Jasno sam je osjetio kroz tanku tkaninu. Mladić je primetio da je njegova nastavnica prilično omamljena alkoholom i znao da devojke u takvom stanju pristaju na sve. Lizao sam njen vrat a prstima mazio sise, grubo ih trljao i štipao otvrdle bradavice. Mora da je bio lud provod. Jezici su nam se isprepleli kao dvije zmije za vrijeme parenje.

Next

Avantura Na Ekskurziji

jebanje na ekskurziji

U srednjoj smo se razišli ona je otišla u drugu školu, međutim ostali smo u kontaktu i imali par neobaveznih sex avantura iako smo i ona i ja bili u vezama u to vreme. Zove se Martina i visoka je 175cm i nosi kratku suknju do pola bedra taman da joj se mogu tetovaže na bedru vidjeti. Grk je onako poluobučen izašao iz sobe, a ja sam u nju ušao. Pa možda najbolje od pocetka. Odmah sam joj na staklastom pogledu primjetio da je i ona malo više popila. Sagnuo sam se i raširio joj noge, pa zabio jezik u njenu picu koja je već lagano curila.

Next