Ravintola julia turku. Bistro Julienne 2019-01-24

Ravintola julia turku Rating: 4,8/10 1234 reviews

Ravintola Pinella

ravintola julia turku

Sunnuntai ei ole enää entisensä, sillä päivä kahden HappyHourista eteenpäin kesän halutuin terassi tarjoaa ajankohtaisinta urbaania soundia ja elävää musiikkia monissa muodoissa. Rauhassa kohonnut taikina tekee pizzapohjastamme maukkaan. Somelierimme Sonja suunnittelee ja toteutaa tastingin toiveidesi mukaisesti. Ravintolan tilat ja sisustus toimivat niin seurueiden illanvietoissa kuin intiimimmissä tilanteissa. Juoma Viinejä kaikille aisteille Oikein valittu viini viimeistelee välimerellisen aterian. Toimimme vanhan säästöpankin historiallisissa tiloissa, joissa vanhat tiiliseinät, viihtyisät kabinetit, vaalea verhoilu ja Alvar Aallon kalusteet luovat upean tunnelman.

Next

Ravintola Mami

ravintola julia turku

Myös tiedot toimimattomista tai vanhentuneista linkeistä ja muut risut ja ruusut ovat tervetulleita. Ravintolan kahdessa kerroksessa onnistuvat mainiosti myös erilaiset tilaisuudet ja tapahtumat. Tapahtumat ja Tilaisuudet Rosterin kaksi kerrosta toimivat erinomaisesti monenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Bistro Julienne tarjoaa ranskalaishenkisiä ja klassisia ruokia sekä sesongin erikoisuuksia. Turun kauppatori ja keskusta ovat vain 300 metrin päässä hotellista. Kesällä ruokaa ja juomaa nautitaan Rosterin terassilla upeassa miljöössä. Täysin uudistunut Winemaker's kabinettimme tarjoaa upeat puitteet wine tasting -iltaan.

Next

Roster Turku

ravintola julia turku

Gustavossa hän tuo suomalaiseen ravintolakulttuuriin palan välimerellistä vivahdetta syntyperällään ja antaa hyvälle viinille sen ansaitseman arvon aterialla. Pizza Käsityötä parhaimmillaan Gustavossa pizza valmistuu perinteisin napolilaisin menetelmin — kaikki lähtee taikinasta. Meiltä löytyy loosia, baaritunnelmaa ja rauhallisempia nurkkauksia. Tule nauttimaan kattavasta musiikkitarjonnasta ja raikkaasta tunnelmasta Aurajoen parhaalta paikalta. Puhuttaessa viineistä ja ruuan yhditämisestä, Marien ilme kirkastuu ja innostus on käsin kosketeltavaa.

Next

10 parasta ravintolaa Turussa

ravintola julia turku

Perustajien intohimo välimeren keittiöön ja alueen viineihin näkyy ja maistuu ateriallasi. Kesäkunnon hiipuessa tilaat pöytääsi pizzan, jaat ystäviesi kanssa itsesi mittaisen oluttornin ja oletkin taas valmiina Samppalinnan Sunnareiden poikkeuksellisen tahdikkaaseen tarjontaan. Myyntipalvelumme vastaa viesteihin arkisin klo 9-16. Around the Mediterranean menu vie nautiskelijat 9. Ravintoloitsija, liity TableOnlineen TableOnline on Suomen suurin online-pöytävarauspalvelu, joka tavoittaa viikoittain yli 100 000 aktiivista ravintola-asiakasta Suomessa ja Virossa.


Next

Ravintola Julinia

ravintola julia turku

Mukaan ripaus anarkiaa ja klassista vintage-tyyliä ja lopputuloksena on Roster. Valmistamme kaiken ruoan itse, laadukkaista raaka-aineista ja puolivalmisteita karttaen. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, joten ideoidaan yhdessä teille sopiva tilaisuus! Hotelli sijaitsee Aurajoen lähellä ja 500 metrin päässä Turun tuomiokirkosta. Upeat juhlatilat ja tasokas keittiö mahdollistavat upeat juhlatilat Turussa ja pitopalvelumme on myös Turun suosituimpia. Scandic Julia on kunnostettu vuonna 2011, ja sen ilmastoiduissa huoneissa on puulattiat, satelliitti-tv ja pimennysverhot. Lounaalle emme voi valitettavasti ottaa pöytävarauksia. Maksut voivat kuitenkin vaihdella esimerkiksi öiden määrän ja yksikkötyypin mukaan.


Next

Scandic Julia. Turku, Suomi

ravintola julia turku

Ruoste kertoo, että kaikkien maailmalla vietettyjen vuosien ajan ystävyyssuhteet ja vahva side kotikonnuille ovat säilyneet ja Turkuun on aina mukava palata. Tarvittaessa hankimme paikalle esitystekniikan, jotta saat viestisi perille. Olemme rennon tyylikäs, perheomistuksessa oleva koko perheen ravintola, johon kaikki asiakkaat ovat tervetulleita aamusta iltaan. Ravintoloitsija, kerro mitä ravintolassasi tapahtuu! Tervetuloa viettämään merkityksellisiä sunnuntai-iltoja Samppalinnan terassille joka sunnuntai. Meille voit piipahtaa myös pizzalle, viinille, kahville tai nautiskelemaan pikkusuolaista. Please note that your reservation is not valid until we contact you to confirm it. Nimi viittaa lisäksi ruokiin ja viineihin, jotka listoillemme olemme koonneet asiakkaidemme nautittaviksi.

Next

Scandic Julia. Turku, Suomi

ravintola julia turku

Hyppää kanssamme matkaan Välimeren ympäri tammi-helmikuussa. Lähde siis kansainväliselle ruokamatkalle, jonka sinulle tarjoilevat Kari Aihinen, Paul Hickman ja koko Rosterin tiimi. Gustavossa jokainen pizza on käsityön taidonnäyte. Meillä on lähes sata asiakaspaikkaa, joiden lisäksi tarjolla on eri kokoisia ja viihtyisiä kabinetteja. Kellarimme kätköistä löytyykin Turun kiinnostavin valikoima Italiaa, Espanjaa ja Ranskaa. Sijainti Keittiön rosterista löytyy neljä kovaa kokkia — Kape Aihinen, Olli Kolu, Teemu Nikkari ja Eeva Hongisto, jotka ovat kaikki vaikuttaneet myös suomalaisen ravintolamaailman yhdessä kulmakivessä, Savoyssa. Huomioithan että varaus ei ole voimassa ennen kuin otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme varauksen.

Next

Välimerellinen ravintola Turku

ravintola julia turku

Tarjolla myös kalliihko lämmin autohalli, jossa varsin ahtaat parkkiruudut. Tapahtumat Samppalinnan kesä on yhtä juhlaa! Anna lahjaksi mini-matka Italiaan tai Espanjaan! Gustavo tarjoaa välimerellisen keittiön herkkuja sekä mielenkiintoisia viinejä Turun jokirannassa. Roster Turku Roster Turku on elävä kohtaamispaikka, ravintola ja baari Maaherran Makasiinissa Turun Tuomiokirkon kupeessa. Tilaisuuksien osalta aukioloaikamme ovat joustavat. Pinella tarjoaa herkullisia ja nautinnollisia makuelämyksiä hyvän ruoan ja juoman ystäville. Maaherran Makasiiniin upeaan tilaan suunnittelema kokonaisuus on yhdistelmä kiehtovia materiaaleja, rouheita pintoja, huolella suunniteltuja yksityiskohtia sekä tilaan räätälöityä designia. Saman päivän ja viikonloppuisin varauksia kannattaa tiedustella puhelimitse numerosta.

Next

Välimerellinen ravintola Turku

ravintola julia turku

Ja aina kun sinne on viime vuosina palattu, on käyty illallisella miehen suosikkiravintolassa Gustavossa. Huoneeseen mahtuu korkeintaan 1 lisävuode tta. Mutta hotelli pitää kesällä lapsiperheiden suuresta määrästä johtuen lisävuoteet valmiiksi avattuina ja tämä vie puolet huoneen lattiapinta-alasta ja haittaa pahasti huoneessa liikkumista. Harmillista sellaisille asiakkaille, jotka eivät lisävuodetta tarvitse. Nyt meiltä saatavana teemaillallisten lahjakortit: La notte per i vini -lahjakortilla lahjan saaja pääsee herkuttelemaan italialaisittain, kun taas La noche de los vinos -illallinen johdattelee espanjalaisiin makuihin ja tuoksuihin.


Next